Onze diensten

Laat je verassen door de diensten die wij bieden. Naast het leveren van koffers met op maat gemaakt schuim, ontwerpen en leveren ook op het gebied van graveren en lasersnijden. Lees onderstaande informatie voor de mogelijkheden.

Koffers

Wij zijn leverancier van industrieel hoogwaardige koffers van verschillende afmetingen. Deze koffers zijn van Italiaans fabricaat, zijn water- en stofdicht (IP67), schokbestendig en hebben standaard een automatische drukregelaar. 

Wij ontwerpen en produceren een maatwerk oplossing voor de kofferschuim binnenwerken. De binnenwerken zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden door middel van een freesmachine en/of laser voor u op maat gemaakt en zijn daardoor voor meerdere markten inzetbaar.  Een schuim binnenwerk van plukschuim is ook mogelijk en breed toepasbaar.

 

Wij krijgen veel aanvragen vanuit de elektrotechnische industrie, meet- en regeltechniek, wapenindustrie (airsoft), sport- en fotografiewereld. Echter beperken wij ons niet alleen tot deze industrieën. 
Vanwege
hun IP67 certificaat zijn deze koffers, mede door hun water- en stofdichtheid, ook zeer geschikt voor de visserij, scheepvaart, jacht- en duiksport. 

Kijk ter inspiratie op onze projecten pagina of klik op onderstaande knop om direct een bestelling te plaatsen.

Heeft u vragen of een specifiek idee? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren.

Graveren

Wij ontwerpen en graveren op verschillende soorten materialen. Denk hierbij aan houtsoorten als mdf en multiplex, leisteen, glas en diverse kleuren acrylaat (plastic).

 

Het graveren wordt door een industriële lasermachine uitgevoerd. Dit kan op basis van een door uzelf aangeleverd ontwerp, maar ook door een ontwerp die u door ons laat verzorgen. 

Voor het graveren hanteren wij verschillende technieken die uiteindelijk het product naar uw wensen oplevert.

 

Wij hebben reeds diverse opdrachten uitgevoerd. Van gravures op leisteen onderzetters, dessertplanken en houten broodplanken voor in de horeca tot aan houten postkaarten met een liefdevolle tekst voor een bruiloft.

Kijk ter inspiratie op onze projecten pagina.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u zelf al een idee? Klik op onderstaande knop en laat uw gegevens en bericht achter. U kunt ons natuurlijk ook bellen tijdens kantooruren.

 

Lasersnijden

Lasersnijden is een techniek waarbij we uit verschillende materialen een ontwerp snijden. De materialen die zich hier goed voor laten lenen zijn onder andere multiplex, karton, mdf en diverse kleuren acrylaat (plastic). 

 

Het snijden gebeurt met dezelfde industriële lasermachine waarmee we ook gravures vervaardigen.
Denk hierbij aan bedrijfslogo's, sieraden, displays, sleutelhangers en boekenleggers.

 

Kijk ter inspiratie op onze projecten pagina. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u zelf al een idee? Klik op onderstaande knop en laat uw gegevens en bericht achter. U kunt ons natuurlijk ook bellen tijdens kantooruren.


Wilt u nog meer weten over ons....

Volg ons op Facebook en LinkedIn. Like en deel deze berichten gerust.

 

Casibus Solutions BV

Kerkewater 2

2751 BZ Moerkapelle

 

Tel: +31 79 7820901 (ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur)

 

E-mail info@casibussolutions.com

KvK. 68280874

BTW nr. NL8573.73.687.B01