Casibus productoverzicht verbeterd.

Met trots presenteren wij ons nieuwe productoverzicht en openen tevens onze webshop voor bestellingen. Duidelijk en snel vindt u nu uw producten met de daarbij behorende technische specificaties en mogelijkheid voor bestellen doormiddel van een druk op de knop. We zien jullie bestellingen graag tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

Team van Casibus Solutions. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Wilt u nog meer weten over ons....

Volg ons op Facebook en LinkedIn. Like en deel deze berichten gerust.

 

Casibus Solutions BV

Belgiëlaan 1A4
2391 PH Hazerswoude-Dorp

 

Tel: +31 79 7820901 (ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur)

 

E-mail info@casibussolutions.com

KvK. 68280874

BTW nr. NL8573.73.687.B01

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.